1.2.4 A WooCommerce eltávolítása

Két dolgot kell megérteni, ha leválasztanánk vagy eltávolítanánk a WooCommerce-t.

  • Ha kikapcsoljuk és töröljük a bővítményt a WordPress rendszerben, csak magát a bővítményt és annak fájljait távolítjuk el. Például a beállítások, a megrendelések, a termékek és az oldalak továbbra is megmaradnak az adatbázisban.

Ha el kell távolítanunk az ÖSSZES WooCommerce-adatot, beleértve például a termékek és a megrendelések adatait, akkor a webhelyen található wp-config.php fájlban állandóra kell állítani egy konstans értékét.


Nyissuk meg a webhelyen lévő wp-config fájlt, és egy külön sorban, a /* That’s all, stop editing! Happy blogging. */ rész felett adjuk hozzá a define( ‘WC_REMOVE_ALL_DATA’, true); kódot. Ezután a WooCommerce kikapcsolásakor és törlésekor a rendszer eltávolítja annak összes adatát.

 

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Share This